facebook pixel
Snatch.gr
Εξέλιξη Παραγγελίας Blog Βοήθεια Επικοινωνία
menuΌλα τα Προϊόντα
OUTLET
dots
promo

Κάθε Μέρα... 3 Προσφορές... ΜΟΝΟ για 24 ώρες, σε Απίστευτες Τιμές! Αγοράστε και χωρίς την χρήση πιστωτική κάρτα επιλέγοντας την μέθοδο της Αντικαταβολής. 

dots
Snatch Blog
  1. Αρχική
  2. Blog
  3. Κουζινομηχανή - Οδηγός Αγοράς! Πως να επιλέξεις Κουζινομηχανή

Κουζινομηχανή - Οδηγός Αγοράς! Πως να επιλέξεις Κουζινομηχανή

Η κουζινομηχανή θα μετατρέψει τη μαγειρική σε ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση σε όλα τα επίπεδα!

Στην εποχή που ζούμε με τους γρήγορους ρυθμούς και τις αμέτρητες υποχρεώσεις, υπάρχει πάντα ένα καταφύγιο για όλους μας το οποίο μας προσφέρει ηρεμία! Το σπίτι μας. Και πιο συγκεκριμένα η κουζίνα μας! Εκεί θα ασχοληθείς και θα δημιουργήσεις όλα τα αγαπημένα σου πιάτα για σένα, την οικογένεια σου και τους φίλους σου.

Και υπάρχει ένα μηχάνημα πολυεργαλείο το οποίο ονομάζεται Κουζινομηχανή!

 

Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Κουζινομηχανές! Κλικ Εδώ!

 

 

Αυτή η κουζινομηχανή τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να μπει στη κουζίνα σε πολλά νοικοκυριά κι αυτό διότι πλέον υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία και ένα μεγάλο εύρος τιμών, από οικονομικές κουζινομηχανές αλλά και πολύ ακριβές κουζινομηχανές.

Πολλοί θεωρούν την κουζινομηχανή, τον βασιλιά της κουζίνας. Και γιατί όχι, μιας και πλέον η κουζινομηχανή είναι από τα πιο χρήσιμες συσκευές που μπορείς να έχεις στην κουζίνα σου. Σε βοηθάει με τη προετοιμασία φαγητών, γλυκών και αλμυρών. 

 

Κέρδισε 5% στη 1η σου παραγγελία! Κλικ Εδώ!

 

 Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Κουζινομηχανές! Κλικ Εδώ!

Η κουζινομηχανή θα μετατρέψει τη μαγειρική σε ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση σε όλα τα επίπεδα!

Οι 3 βασικές λειτουργίες μιας κουζινομηχανής είναι η άλεση, το ζύμωμα και η ανάδευση (ή αλλιώς το γνωστό σε όλους ανακάτεμα!)  

Όμως, ποιά κουζινομηχανή να επιλέξεις; Γενικά, όλοι μας μπερδευόμαστε για το πως να επιλέξουμε μια κουζινομηχανή. Λογικό. Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και δεν είμαστε όλοι γνώστες ή σεφ για να γνωρίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια στις λειτουργίες μια κουζινομηχανής!

 

Υπάρχουν βέβαια κάποια βασικά κριτήρια για την επιλογής μιας κουζινομηχανής. Αυτά ειναι 

 

1. Η Χρήση της. Για ποιά χρήση το θέλεις;

2. Η Ισχύς της.

3. Εξαρτήματα & Δυνατότητα Προσθήκης Εξαρτημάτων

4. Χωρητικότητα Κάδου

Το πρώτο κριτήριο στην αγορά μιας κουζινομηχανής είναι να αποφασίσεις για ποια χρήση την θέλεις. Θέλεις να αντικαταστήσει ένα παλιό μίξερ που έχεις; Θέλεις να γίνεις δεινός/δεινή ζαχαροπλάστης/τρια και να τους τρελάνεις όλους με τα γλυκά σου;

Σχεδόν όλες οι κουζινομηχανές μπορούν να κάνουν παρασκευή ζύμης, ζύμωμα και ανάδευση μαρέγκας ή κρέμας ή οτιδήποτε άλλο φανταστείς.

Όμως, εάν τυχόν θελήσεις περισσότερες πιο εξειδικευμένες λειτουργίες θα πρέπει να δεις εάν υποστηρίζει την προσθήκη επιπλέον εξαρτημάτων. Τα οποία συνήθως πωλούνται και ξεχωριστά.

Το δεύτερο κριτήριο είναι η ισχύς της κουζινομηχανής. Πάντα μετριέται σε Watt και έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να γίνει η άλεση, ζύμωμα και ανάδευση των μιγμάτων που έχετε ρίξει μέσα στον κάδο.

Όσο πιο πολλά τα watt τόσο πιο δυνατή γίνεται η ανάδευση. Δεν σημαίνει όμως ότι οι καλύτερες κουζινομηχανές είναι μόνο αυτές που έχουν δυνατή ισχύ.

Συνήθως η αποτελεσματικότητα της ανάδευσης/ανακατέματος εξαρτάται από την ποιότητα κατασκευής, τον σχεδιασμό των μερών και την αποδοτικότητα του μοτέρ.

Υπάρχει πλέον μια μεγάλη ποικιλία σε κουζινομηχανές, όπως αναφέραμε παραπάνω με πολύ καλές πλέον κουζινομηχανές στις περισσότερες κατηγορίες και εύρων τιμών.  Μια κουζινομηχανή των 750W μπορεί, λόγο των παραπάνω, να είναι καλύτερη από μια άλλη κουζινομηχανή των 1800W. Μην σας μπερδεύουν λοιπόν τα Watt και η ισχύς της. 

 

 

 

 

 

 

Το τρίτο κριτήριο είναι τα εξαρτήματα κουζινομηχανών και η δυνατότητα προσθήκης εξαρτημάτων πάνω στη κουζινομηχανή.

Οι περισσότερες κουζινομηχανές περιλαμβάνουν συνήθως 3 βασικά εξαρτήματα: Τον αναδευτήρα, τον γάντζο ζύμης και το χτυπηρήρι. Κάθε ένα από αυτά κάνει μια διαφορετική εργασία. Ο γάντζος ζύμης βοηθάει στην παραγωγή ζύμης, ο αναδευτήρας βοηθάει για οτιδήποτε αφορά π.χ κεικ, μίγματα μπισκότων κτλ και το χτυπητήρι όπου παράγει τις κρέμες.

Μεγάλες Προσφορές σε Κουζινομηχανές! Κλικ Εδώ!

Εάν θέλεις να έχεις την δυνατότητα να φτιάχνεις και πολλές άλλες παρασκευές, οι κουζινομηχανές μπορεί να δεχτούν μέχρι και πάνω απο 30 διαφορετικά εξαρτήματα (προσοχή: όχι όλες αλλά οι περισσότερες).

Αυτά προσαρμόζονται επάνω στις κουζινομηχανές και μπορείς να έχεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία κουζίνας σε μια μόνο συσκευή, κάνωντας χώρο στον πάγκο της κουζίνας σου , μιας και μια κουζινομηχανή πιάνει και αυτή αρκετό χώρο, που όμως μπορείς να εξοικονομήσεις κρύβοντας στο ντουλάπι το παλιό σου μπλέντερ ή μίξερ!

Τα εξαρτήματα αυτά μπορούν να είναι εξαρτήματα παραγωγής ζυμαρικών, εξαρτήματα για παρασκευές φύλλου, εξαρτήματα για κρεατομηχανές, για μπισκότα, για παραγωγή κύβων, για άλλεση και δεκάδες άλλες λειτουργίες και παρασκευές! Δες εδώ μια μεγάλη ποικιλία σε εξαρτήματα κουζινομηχανών

Το τέταρτο βασικό κριτήριο είναι η χωρητικότητα του κάδου της κουζινομηχανής που θέλεις να επιλέξεις. Συνήθως όταν συνηθίζεις να μαγειρεύεις στη κουζίνα σου για μια πολυπληθή οικογένεια τότε προφανώς όσο πιο μεγάλος είναι ο κάδος, τόσο μεγαλύτερη η ποσότητα του γλυκού ή φαγητού που μπορείς να φτιάξεις! 

Συνήθως η χωρητικότητα του κάδου των κουζινομηχανών κυμαίνεται από 4 έως 6 λίτρα. Και εδώ δεν σημαίνει ότι ένας κάδος των 4 λίτρων δεν μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλη ποσότητα πρώτων υλών. Εννοείται ότι μπορεί!

Υπάρχουν όμως κάδοι που είναι διαμορφωμένοι και σχεδιασμένοι έτσι ώστε μπορεί να είναι μικρότεροι από άλλους αλλά βοηθάνε πολύ στην ανάμειξη των υλικών.

Αυτά είναι τα βασικά κριτήρια που θεωρούμε ότι χρειάζεται να ξέρεις όταν επιλέξεις τη κουζινομηχανή που θα τοποθετηθεί στη κουζίνα σου!

Αν και η αλήθεια είναι ότι τελευταία υπάρχουν κάτι τόσο όμορφες design-άτες κουζινομηχανές που ότι και να σου πούμε, μόλις την βλέπεις θέλεις να τη βάλεις στη κουζίνα σου και να στολίσει τον πάγκο σου! Κουζινομηχανές «κόσμημα»! Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία....

Μεγάλες Προσφορές σε Κουζινομηχανές! Κλικ Εδώ!

ΤΡΙΤΗ, 25. 10. 2022
Πόσο Ρεύμα Καταναλώνουν οι Ηλεκτρικές Συσκευές που έχουμε σπίτι μας; περισσότερα  
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17. 10. 2022
Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω; περισσότερα  
ΠΕΜΠΤΗ, 13. 10. 2022
Γιατί να επιλέξουμε μια Ηλεκτρική Κουβέρτα για αυτόν το χειμώνα; περισσότερα  
Κυκλωνική Σκούπα: Τι είναι και Πως Λειτουργεί περισσότερα  
ΠΕΜΠΤΗ, 29. 09. 2022
Πως λειτουργεί ο Ατμοκαθαριστής και ποια η χρήση του; περισσότερα  
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12. 09. 2022
Ποιος είναι ο καλύτερος Αποχυμωτής για τις ανάγκες μου; περισσότερα  
5% ΕΚΠΤΩΣΗ στην 1η σου Παραγγελία!

Κάνε Εγγραφή στο Νewsletter και
Κέρδισε!
newsletter
newsletter
Snatch loves Social MediaSocial Media
TwitterRSS
Snatch Blogblog
25 ΟΚΤ
Πόσο Ρεύμα Καταναλώνουν οι Ηλεκτρικές Συσκευές που έχουμε σπίτι μας; περισσότερα  
17 ΟΚΤ
Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω; περισσότερα  
13 ΟΚΤ
Γιατί να επιλέξουμε μια Ηλεκτρική Κουβέρτα για αυτόν το χειμώνα; περισσότερα  
13 ΟΚΤ
Κυκλωνική Σκούπα: Τι είναι και Πως Λειτουργεί περισσότερα  
29 ΣΕΠ
Πως λειτουργεί ο Ατμοκαθαριστής και ποια η χρήση του; περισσότερα  
Δείτε όλα τα Νέα
credentials
 
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΓΓΥΗΣΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SNATCH.GR
ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΩΡΙΣ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
credentials
footer
Snatch.gr

Το Snatch.gr είναι ένα multistore ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες χρήσιμα είδη όπως ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές, gadgets, είδη camping, παιδικά παιχνίδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σε μοναδικά χαμηλές τιμές!

Snatch.gr Site
Προσφορές της Ημέρας
Blog
Βοήθεια
Επικοινωνία
Τί είναι το Snatch;
Εταιρεία
Ποιοί Είμαστε
Τρόποι Πληρωμής
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης & Συναλλαγών
Γενικά
Αποστολή Προϊόντων
Εξέλιξη Παραγγελίας
Συχνές Ερωτήσεις FAQ
Καριέρα
Συνεργάτες (Affiliates)
Επιστροφή Προιόντων
Προσωπικά Δεδομένα
Cookies
Blog
Blog
Διαγωνισμοί
Sitemap
RSS
footer
Alpha Bank greca


© 2024 Copyright. snatch.gr All rights reserved. designed by Digilex | powered by eShopkey