facebook pixel
Snatch.gr
Εξέλιξη Παραγγελίας Blog Βοήθεια Επικοινωνία
menuΌλα τα Προϊόντα
OUTLET
dots
promo

Κάθε Μέρα... 3 Προσφορές... ΜΟΝΟ για 24 ώρες, σε Απίστευτες Τιμές! Αγοράστε και χωρίς την χρήση πιστωτική κάρτα επιλέγοντας την μέθοδο της Αντικαταβολής. 

dots
Snatch Blog
  1. Αρχική
  2. Blog
  3. Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω;

Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω;

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε κάμερα ασφαλείας. Στο Snatch.gr θα βρείτε την καταλληλότερη λύση!

Τι κάμερα αφαλείας να πάρω;

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε κάμερα ασφαλείας. Προστασία από διαρρήξεις, παρακολούθηση καταστημάτων, επίβλεψη παιδιών ή ηλικιωμένων και πολλοί ακόμα λόγοι, οδηγούν στην αναζήτηση της καταλληλότερης λύσης. Οι κάμερες τοποθετούνται σε χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς και συνδέονται με καταγραφικό. Έτσι, σε βοηθούν να γνωρίζεις πάντα τι συμβαίνει στο χώρο σου!

 

Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Κάμερες Παρακολούθησης και Ασφαλείας! Κλικ Εδώ

 

Τι λειτουργίες χρειάζεστε;… Αποφασίστε εάν θέλετε να αποφύγετε μόνο εισβολές ή να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σε περίπτωση ληστείας, έκτακτης ανάγκης ιατρικών περιστατικών ή να ελέγξετε την είσοδο ατόμων (συγγενών, παιδιών, υπαλλήλων κ.λπ.)

Πρέπει να προσδιορίσουμε το είδος ελέγχου που χρειαζόμαστε. Αν θέλουμε μόνο να καταγράφονται οι εικόνες ή θέλουμε να δούμε τι συμβαίνει μέσω του κινητού ή άλλης συσκευής.

 

Ο πρώτος διαχωρισμός που μπορούμε να κάνουμε στις κάμερες για την παρακολούθηση του σπιτιού είναι, ανάμεσα σε ασύρματες και ενσύρματες. Τι κάμερα παρακολούθησης να πάρω, ασύρματη, ή ενσύρματη;

Επειδή στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες κάμερες με διαφορετικά χαρακτηριστικά η καθεμία, παρακάτω σας παρουσιάζουμε έναν οδηγό με τα κυριότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε για να κάνετε την σωστή επιλογή. Ας δούμε ποια είναι αυτά:

 

Εσωτερική/Εξωτερική χρήση:

Το βασικότερο χαρακτηριστικό είναι ο χώρος που θα γίνει η τοποθέτηση της κάμερας. Στην περίπτωση που η κάμερα εγκατασταθεί εξωτερικά, πρέπει να προσέξουμε το υλικό κατασκευής της και τον βαθμό στεγανότητας που δίνει ο κατασκευαστής, για να παραμείνει ανεπηρέαστη από τις καιρικές συνθήκες.

Εκτός από των εξωτερικό χώρο, μία κάμερα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για την παρακολούθηση των εσωτερικών χώρων ενός σπιτιού.

Η ανάγκη παρακολούθησης των εσωτερικών χώρων ενός σπιτιού δημιουργείται στις περιπτώσεις που ένα μικρό παιδί μένει μόνο του με έναν ενήλικα και ο γονιός θέλει να παρακολουθεί απομακρυσμένα (μέσω κινητής συσκευής ή PC), τι γίνεται μέσα στο σπίτι του.

Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που ο ενήλικας είναι σχετικά ηλικιωμένος (παππούς ή γιαγιά), οι πιθανότητες να συμβεί κάτι απρόσμενα άσχημο (όπως να γλιστρήσει ή να ζαλιστεί ή ακόμα και να λιποθυμήσει), χωρίς να μπορεί να ειδοποιήσει κάποιον για βοήθεια, είναι αυξημένες.

 

Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Κάμερες Παρακολούθησης και Ασφαλείας! Κλικ Εδώ

 

Οπτικό πεδίο

Η γωνία θέασης αναφέρεται στο οπτικό πεδίο που καλύπτει η κάμερα. Όσο μεγαλύτερο το άνοιγμα του φακού, τόσο λιγότερες κάμερες χρειάζεται να εγκατασταθούν.

 

Περιστροφή

Η κάμερα που διαθέτει περιστροφική κίνηση, μπορεί να καταγράψει μεγαλύτερο πεδίο από μία ακίνητη και επομένως δεν απαιτείται αγορά περισσότερων καμερών για την κάλυψη του χώρου.

 

Ανίχνευση κίνησης

Οι κάμερες με ανίχνευση κίνησης σάς ειδοποιούν όταν εντοπιστεί κίνηση στο οπτικό τους πεδίο. Αυτές οι ειδοποιήσεις σας ενημερώνουν για ύποπτη δραστηριότητα στον χώρο σας, ώστε να μπορείτε να επιβλέψετε την κατάσταση απομακρυσμένα.

 

Νυχτερινή λήψη

Η απόσταση στην οποία η κάμερα μπορεί να καταγράψει εικόνες σε χαμηλό έως καθόλου φωτισμού, μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στην αποτελεσματικότητά της, αφού συχνά η εγκληματική δραστηριότητα παρατηρείται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτός ο τύπος οργάνου χρησιμοποιείται στην επιτήρηση όπου υπάρχουν κακώς φωτισμένοι χώροι. Κανονικά καταγράφουν όλη την ημέρα και τη νύχτα ενεργοποιούν αυτόματα τις υπέρυθρες ακτίνες τους με ασπρόμαυρη όραση. Είναι τα πιο ακριβά στην αγορά Νυχτερινή όραση LED.

 

Ήχος

Ο ήχος παράγεται μέσω μικροφώνου, μέσω ηχείων ή και των δύο ταυτόχρονα. Οι κάμερες που διαθέτουν και τα δύο, μπορούν να λειτουργήσουν και ως ενδοεπικοινωνία.

 

Λειτουργία Wi-Fi

Μία κάμερα που λειτουργεί ασύρματα, είναι πιο εύκολη στην τοποθέτηση και εγκατάστασή της. Αυτό σημαίνει όμως πως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το δίκτυο στο οποίο είναι συνδεδεμένη.

Εάν είμαστε σε σημεία οπού υπάρχει κάλυψη WiFi τότε η πρώτη μας επιλογή είναι η ασύρματη IP κάμερα.

Επίσης χρησιμοποιούνται μέσα στο σπίτι, για παράδειγμα, για να δουμε πώς είναι τα παιδιά ή το μωρό λειτουργόντας απευθείας με την παρακολούθηση μέσω του Διαδικτύου.

Επίσης υπάρχουν και οι κάμερες με δυνατότητα 4G, οι Ip κάμερες αυτές μπορούν να λειτουργήσουν μέσω του δικτύου της κινητής και να μας δώσουν εικόνα από μέρη τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν πρόσβαση στο ίντερνετ.

 

Ανάλυση

Η ανάλυση καθορίζει την ευκρίνεια που θα έχει η εικόνα της κάμερας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε περιπτώσεις που θέλετε να διακρίνετε λεπτομέρειες, όπως πρόσωπα, πινακίδες, χαρτονομίσματα κ.α.

 

IP ή Αναλογική Κάμερα;

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που θέτουν οι πελάτες πριν αγοράσουν μια κάμερα, είναι αν θα πρέπει να αγοράσουν IP ή αναλογική κάμερα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αναλογικής κάμερας και ενός ip; Οι αναλογικές κάμερες επικοινωνούν με μια συσκευή εγγραφής βίντεο, χρειάζονται μια φυσική συσκευή για να καταγράψουν τι συμβαίνει. Αντίθετα, οι κάμερες IP επικοινωνούν μέσω δικτύου, δηλαδή κάποιες κατευθύνονται σε ένα "ip web" όπου αποθηκεύεται η εγγραφή ή οι πιο σύγχρονες, μέσω Wifi, για παράδειγμα οι πληροφορίες καταγράφονται για ένα διάστημα στο κινητό μας.

Είναι τα πιο χρησιμοποιούμενα και πωλούμενα στην αγορά, καθώς επί του παρόντος ενσωματώνουν και Wi-Fi και μπορείτε να τα χειριστείτε και να δείτε τις εικόνες που τραβούν από τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας.

Το κύριο Πλεονέκτημα κάμερας IP έγκειται στο ότι είναι μια συσκευή παρακολούθηση βίντεο που σας επιτρέπει να βλέπετε εικόνες σε πραγματικό χρόνο από απόσταση, μέσω σύνδεσης με μια διεύθυνση IP στο Διαδίκτυο.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι για ποιο λόγο χρειάζεστε μια κάμερα και για ποια χρήση προορίζεται. Υπάρχουν περιπτώσεις που η αναλογική κάμερα μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας και άλλες που μία IP κάμερα είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Κατά κανόνα, οι IP κάμερες είναι ακριβότερες των αναλογικών.

Όμως, επειδή μία αναλογική κάμερα λειτουργεί απαραιτήτως με καταγραφικό, ενώ η IP κάμερα μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς καταγραφικό, στις περιπτώσεις αγοράς IP κάμερας χωρίς καταγραφικό, είναι πιθανό, η IP κάμερα να κοστίσει λιγότερο από την αναλογική.

Γενικά, οι ασύρματες κάμερες θεωρείται πως τοποθετούνται πιο εύκολα στο χώρο. Απαιτούν λιγότερα καλώδια και μπορούν να τοποθετηθούν σε κρυφά σημεία. Από την άλλη πλευρά, οι ενσύρματες κάμερες για παρακολούθηση, απαιτούν και την ανάλογη εγκατάσταση καλωδίωσης, αν δεν υπάρχει ήδη.

 

Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Κάμερες Παρακολούθησης και Ασφαλείας! Κλικ Εδώ

ΤΡΙΤΗ, 25. 10. 2022
Πόσο Ρεύμα Καταναλώνουν οι Ηλεκτρικές Συσκευές που έχουμε σπίτι μας; περισσότερα  
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17. 10. 2022
Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω; περισσότερα  
ΠΕΜΠΤΗ, 13. 10. 2022
Γιατί να επιλέξουμε μια Ηλεκτρική Κουβέρτα για αυτόν το χειμώνα; περισσότερα  
Κυκλωνική Σκούπα: Τι είναι και Πως Λειτουργεί περισσότερα  
ΠΕΜΠΤΗ, 29. 09. 2022
Πως λειτουργεί ο Ατμοκαθαριστής και ποια η χρήση του; περισσότερα  
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12. 09. 2022
Ποιος είναι ο καλύτερος Αποχυμωτής για τις ανάγκες μου; περισσότερα  
5% ΕΚΠΤΩΣΗ στην 1η σου Παραγγελία!

Κάνε Εγγραφή στο Νewsletter και
Κέρδισε!
newsletter
newsletter
Snatch loves Social MediaSocial Media
TwitterRSS
Snatch Blogblog
25 ΟΚΤ
Πόσο Ρεύμα Καταναλώνουν οι Ηλεκτρικές Συσκευές που έχουμε σπίτι μας; περισσότερα  
17 ΟΚΤ
Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω; περισσότερα  
13 ΟΚΤ
Γιατί να επιλέξουμε μια Ηλεκτρική Κουβέρτα για αυτόν το χειμώνα; περισσότερα  
13 ΟΚΤ
Κυκλωνική Σκούπα: Τι είναι και Πως Λειτουργεί περισσότερα  
29 ΣΕΠ
Πως λειτουργεί ο Ατμοκαθαριστής και ποια η χρήση του; περισσότερα  
Δείτε όλα τα Νέα
credentials
 
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΓΓΥΗΣΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SNATCH.GR
ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΩΡΙΣ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
credentials
footer
Snatch.gr

Το Snatch.gr είναι ένα multistore ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες χρήσιμα είδη όπως ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές, gadgets, είδη camping, παιδικά παιχνίδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σε μοναδικά χαμηλές τιμές!

Snatch.gr Site
Προσφορές της Ημέρας
Blog
Βοήθεια
Επικοινωνία
Τί είναι το Snatch;
Εταιρεία
Ποιοί Είμαστε
Τρόποι Πληρωμής
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης & Συναλλαγών
Γενικά
Αποστολή Προϊόντων
Εξέλιξη Παραγγελίας
Συχνές Ερωτήσεις FAQ
Καριέρα
Συνεργάτες (Affiliates)
Επιστροφή Προιόντων
Προσωπικά Δεδομένα
Cookies
Blog
Blog
Διαγωνισμοί
Sitemap
RSS
footer
Alpha Bank greca


© 2024 Copyright. snatch.gr All rights reserved. designed by Digilex | powered by eShopkey