facebook pixel
Snatch.gr
Εξέλιξη Παραγγελίας Blog Βοήθεια Επικοινωνία
menuΌλα τα Προϊόντα
OUTLET
dots
promo

Κάθε Μέρα... 3 Προσφορές... ΜΟΝΟ για 24 ώρες, σε Απίστευτες Τιμές! Αγοράστε και χωρίς την χρήση πιστωτική κάρτα επιλέγοντας την μέθοδο της Αντικαταβολής. 

dots
Snatch Blog
  1. Αρχική
  2. Blog
  3. Ποιος είναι ο καλύτερος Αποχυμωτής για τις ανάγκες μου;

Ποιος είναι ο καλύτερος Αποχυμωτής για τις ανάγκες μου;

Η ευκολία και η ταχύτητα που προσφέρει ο αποχυμωτής στην καθημερινή λήψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται σε φρούτα και λαχανικά είναι μοναδική!

Οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί είναι πηγή βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεται το σώμα μας. Ο σπιτικός χυμός από φρούτα, μούρα ή λαχανικά δεν περιέχει συντηρητικά.

Ο χυμός που στύβεται από φρέσκα φρούτα διατηρεί όλα του ευεργετικά χαρακτηριστικά μόνο τα πρώτα 10 λεπτά. Όσο περισσότερο αποθηκευτεί, τόσο λιγότερες βιταμίνες θα παραμείνουν σε αυτό.

 

Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Αποχυμωτές! Κλικ Εδώ! 

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για κάτι τέτοιοείναι φυσικά ο αποχυμωτής. Εσύ απλά βάζεις τα υλικά και απολαμβάνεις. Για υποστηρικτές υγιεινού τρόπου ζωής, οικογένειες με μικρά παιδιά και απλώς λάτρεις των φρέσκων ποτών θα πρέπει να αγοράσουν έναν ηλεκτρικό αποχυμωτή για το σπίτι.

Για να ικανοποιήσει ο αποχυμωτής τις απαιτήσεις σας, καθορίστε τον αριθμό των λειτουργιών που πρέπει να εκτελέσει. Σκεφτείτε τι είδους χυμούς θέλετε να φτιάξετε και πόσο.

Η ευκολία και η ταχύτητα που προσφέρει ο αποχυμωτής στην καθημερινή λήψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται σε φρούτα και λαχανικά είναι μοναδική. Η καθημερινή ή συχνή χρήση του σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, εφόσον διατηρείς μια ισορροπημένη διατροφή.

Τι είναι ο αποχυμωτής;

Είναι η ηλεκτρική συσκευή η οποία κόβει ή συνθλίβει τα φρούτα, λαχανικά, πρασινάδες ακόμα και βότανα, διαχωρίζει τα στεγνά από τα υγρά με αποτέλεσμα να μένει ο χυμός που περιέχουν.

Στην αγορά θα βρεις δύο διαφορετικά είδη αποχυμωτών, το καθένα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του.

Οι αποχυμωτές μπορεί να είναι μηχανικοί ή ηλεκτρικοί. Μηχανικά πιέζετε τον χυμό με μια πρέσα και τίθενται σε κίνηση με το πάτημα ενός μοχλού. Οι ηλεκτρικοί αποχυμωτές είναι εξοπλισμένοι με κινητήρες, χάρη στους οποίους οι καρποί συνθλίβονται, χωρίζονται σε υγρό και πολτό. Ο χυμός ρέει στη δεξαμενή και ο πολτός αφαιρείται χειροκίνητα από τον διαχωριστή ή από το αφαιρούμενο δοχείο πολτού.

 

Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Αποχυμωτές! Κλικ Εδώ! 

 

Αποχυμωτές εσπεριδοειδών/Πρέσεις Φρούτων

Το πιεστήριο εσπεριδοειδών είναι κατάλληλο για τους λάτρεις των φρέσκων εσπεριδοειδών. Οι μηχανές εσπεριδοειδών είναι απλές, φθηνές συσκευές που μπορούν να στύψουν ένα ποτήρι υγρό από μανταρίνια, πορτοκάλια, λεμόνια και γκρέιπφρουτ μέσα σε λίγα λεπτά.

Αν προτιμάτε αποκλειστικά φρέσκο ??πορτοκάλι ή γκρέιπφρουτ, ένας αποχυμωτής εσπεριδοειδών θα σας αρκεί. Δεν κοστίζει όσο ένας αποχυμωτής για όλες τις χρήσεις και είναι πολύ εύκολος στη χρήση.

Αποχυμωτές γενικής χρήσης ή ηλεκτρικοί αποχυμωτές

Η παρασκευή χυμού στο σπίτι είναι εύκολη, ειδικά με έναν αποχυμωτή γενικής χρήσης

Σας επιτρέπουν να πάρετε χυμό από τα περισσότερα φρούτα ή μούρα. Σύμφωνα με το σχήμα του διαχωριστή, οι αποχυμωτές γενικής χρήσης μπορούν να χωριστούν σε κωνικούς και κυλινδρικούς.

 

Ποια τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αποχυμωτή;

 

Ισχύς

Η ισχύς του αποχυμωτή καθορίζει την ταχύτητα λήψης ενός ποτού και εξαρτάται άμεσα από τον τύπο του. Όταν επιλέγετε ισχύς, εστιάστε στα φρούτα που πρέπει να στύβετε πιο συχνά. Εάν πρόκειται για σκληρά λαχανικά, όπως καρότα και παντζάρια, πάρτε ένα πιο ισχυρό μοντέλο.

 

Όγκος δεξαμενής χυμού

Το μέγεθος του ενσωματωμένου δοχείου υγρού ή του αφαιρούμενου γυαλιού θα πρέπει να επιλέγεται με βάση τον χυμό που χρειάζεται ο χρήστης. Εάν σκοπεύετε να ετοιμάσετε φρέσκο ??χυμό για ένα μέλος της οικογένειας, τότε αρκεί ένας όγκος 200 ml (ένα ποτήρι). Εάν η συσκευή είναι απαραίτητη για την παροχή βιταμινών σε μια οικογένεια 3-4 ατόμων, θα χρειαστείτε ένα δοχείο με όγκο 0,5-0,8 λίτρα. Εάν χρειάζεστε αποχυμωτή για την προετοιμασία των ποτών για το χειμώνα, θα πρέπει να αγοράσετε μια συσκευή με μεγαλύτερο δοχείο που χωράει από 1 λίτρο χυμό.

Η παρουσία και το μέγεθος της δεξαμενής έχουν μικρή επίδραση στο κόστος της συσκευής: οι τιμές για τους αποχυμωτές εξαρτώνται περισσότερο από τις τεχνικές προδιαγραφές.

 

Αριθμός ταχυτήτων

Άλλη σημαντική παράμετρος είναι η ταχύτητα περιστροφής μηχανισμών. Όσο υψηλότερη ή δυνατότερη είναι, τόσο περισσότερος χυμός μπορεί να ληφθεί από τα φρούτα.

 

Εξοπλισμός

Όταν επιλέγετε ένα μοντέλο αποχυμωτή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο πλήρες σετ της συσκευής. Η χρήση της τεχνολογίας θα είναι πολύ πιο άνετη εάν έχει:

-Αφαιρούμενη δεξαμενή χυμού, είναι πιο βολική στη χρήση από το ενσωματωμένο δοχείο.

-ένα σύστημα που ελέγχει την ποσότητα του πολτού στον χυμό.

-τη δυνατότητα κλεισίματος του δίσκου για τη φόρτωση φρούτων, η οποία θα προστατεύει τη συσκευή από μόλυνση και απώλεια προϊόντων.

-παλμική λειτουργία, όταν ο κινητήρας λειτουργεί με μικρές παύσεις, διευκολύνοντας έτσι τη διαδικασία έκθλιψης χυμού από σκληρά φρούτα.

-το σύστημα "drop-stop", χάρη στο οποίο οι τελευταίες σταγόνες του ποτού δεν θα πέσουν στο τραπέζι και θα το λερώσουν.

-μια κλίμακα για τον προσδιορισμό της ποσότητας του υγρού στη δεξαμενή χυμού.

Επίσης, μια ποικιλία από ακροφύσια που περιλαμβάνονται στο κιτ σας επιτρέπουν να συμπιέσετε χυμό τόσο από μεγάλα φρούτα και λαχανικά όσο και από μικρά. Τα ακροφύσια μπορούν επίσης να επηρεάσουν την ποσότητα και τη συνοχή του τελικού χυμού. Εάν σας αρέσει η ποικιλία, τότε είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μοντέλο με μεγάλη ποσότηταπρόσθετα ακροφύσια.

 

Και γιατί όχι στο μπλέντερ;

Παρόλο που η ανάμιξη φρούτων και λαχανικών σε ένα μπλέντερ θα διατηρήσει όλη την ποσότητα των υλικών (χυμό και σάρκα), το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα παχύρρευστο μείγμα αλλά όχι χυμό. Θα πρέπει να προστεθεί αρκετό υγρό αλλά και να έχει μεγάλη ισχύ για να πλησιάσει το αποτέλεσμα του αποχυμωτή.

Ο αποχυμωτής διαχωρίζει τα υγρά από τα στερεά των υλικών και είναι η πλέον κατάλληλη ηλεκτρική συσκευή για την παρασκευή καθαρού χυμού.

Μεγάλες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Αποχυμωτές! Κλικ Εδώ! 

ΤΡΙΤΗ, 25. 10. 2022
Πόσο Ρεύμα Καταναλώνουν οι Ηλεκτρικές Συσκευές που έχουμε σπίτι μας; περισσότερα  
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17. 10. 2022
Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω; περισσότερα  
ΠΕΜΠΤΗ, 13. 10. 2022
Γιατί να επιλέξουμε μια Ηλεκτρική Κουβέρτα για αυτόν το χειμώνα; περισσότερα  
Κυκλωνική Σκούπα: Τι είναι και Πως Λειτουργεί περισσότερα  
ΠΕΜΠΤΗ, 29. 09. 2022
Πως λειτουργεί ο Ατμοκαθαριστής και ποια η χρήση του; περισσότερα  
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12. 09. 2022
Ποιος είναι ο καλύτερος Αποχυμωτής για τις ανάγκες μου; περισσότερα  
5% ΕΚΠΤΩΣΗ στην 1η σου Παραγγελία!

Κάνε Εγγραφή στο Νewsletter και
Κέρδισε!
newsletter
newsletter
Snatch loves Social MediaSocial Media
TwitterRSS
Snatch Blogblog
25 ΟΚΤ
Πόσο Ρεύμα Καταναλώνουν οι Ηλεκτρικές Συσκευές που έχουμε σπίτι μας; περισσότερα  
17 ΟΚΤ
Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω; περισσότερα  
13 ΟΚΤ
Γιατί να επιλέξουμε μια Ηλεκτρική Κουβέρτα για αυτόν το χειμώνα; περισσότερα  
13 ΟΚΤ
Κυκλωνική Σκούπα: Τι είναι και Πως Λειτουργεί περισσότερα  
29 ΣΕΠ
Πως λειτουργεί ο Ατμοκαθαριστής και ποια η χρήση του; περισσότερα  
Δείτε όλα τα Νέα
credentials
 
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΓΓΥΗΣΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SNATCH.GR
ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΩΡΙΣ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
credentials
footer
Snatch.gr

Το Snatch.gr είναι ένα multistore ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες χρήσιμα είδη όπως ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές, gadgets, είδη camping, παιδικά παιχνίδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σε μοναδικά χαμηλές τιμές!

Snatch.gr Site
Προσφορές της Ημέρας
Blog
Βοήθεια
Επικοινωνία
Τί είναι το Snatch;
Εταιρεία
Ποιοί Είμαστε
Τρόποι Πληρωμής
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης & Συναλλαγών
Γενικά
Αποστολή Προϊόντων
Εξέλιξη Παραγγελίας
Συχνές Ερωτήσεις FAQ
Καριέρα
Συνεργάτες (Affiliates)
Επιστροφή Προιόντων
Προσωπικά Δεδομένα
Cookies
Blog
Blog
Διαγωνισμοί
Sitemap
RSS
footer
Alpha Bank greca


© 2024 Copyright. snatch.gr All rights reserved. designed by Digilex | powered by eShopkey