facebook pixel
Snatch.gr
Εξέλιξη Παραγγελίας Blog Βοήθεια Επικοινωνία
menuΌλα τα Προϊόντα
OUTLET
dots
promo

Κάθε Μέρα... 3 Προσφορές... ΜΟΝΟ για 24 ώρες, σε Απίστευτες Τιμές! Αγοράστε και χωρίς την χρήση πιστωτική κάρτα επιλέγοντας την μέθοδο της Αντικαταβολής. 

dots
Snatch Blog
  1. Αρχική
  2. Blog
  3. Φριτέζες Αέρος Χωρίς Λάδι: Πώς λειτουργούν;

Φριτέζες Αέρος Χωρίς Λάδι: Πώς λειτουργούν;

Πολλοί ακούμε τελευταία για τις φριτέζες αέρος και τα οφέλη που αυτές έχουν για αυτούς που την χρησιμοποιούν. Τι είναι όμως η φριτέζα αέρος, πως λειτουργεί και τι μπορούμε να φτιάξουμε με αυτές;

Με την τεχνολογία, το λογισμικό και την γενικότερη λειτουργία τους, τηγανίζουν σχεδόν τέλεια οτιδήποτε, χρησιμοποιώντας απλά αέρα. Με τη φριτέζα αέρος μπορείτε να τηγανίσετε σχεδόν τα πάντα, χωρίς λάδι και να κρατήσετε την ίδια μοναδική γεύση κάθε φαγητού. Θα βάλει τέλος στο παραδοσιακό τηγάνισμα με λάδι ή οποιαδήποτε άλλη λιπαρή ουσία και θα σας προσφέρει υγιεινά και ελαφριά πιάτα! 

 

 
 
Σε τι διαφέρει η φριτέζα αέρος από την κανονική;

Η πιο σημαντική διαφορά της φριτέζας αέρος από μια κλασσική, είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τηγανητά φαγητά, χωρίς να νιώθετε τύψεις!

 
Η φριτέζα αέρος είναι μια εναλλακτική και υγιεινή πρόταση, ειδικά για όσους έχουν  αδυναμία στα τηγανητά. Αυτή η πρωτότυπη συσκευή, πραγματικά αξίζει μια θέση στη κουζίνα σας και είναι σίγουρο πως θα σας εντυπωσιάσει.  

Με την φριτέζα αέρος, έχετε τη δυνατότητα να τηγανίζετε και να ψήνετε τα πιο νόστιμα σνακ και γεύματα με λιγότερα λιπαρά σε σχέση με τις συμβατικές φριτέζες, χρησιμοποιώντας ελάχιστο ή καθόλου λάδι. Επιπλέον, δημιουργεί λιγότερες οσμές, ενώ είναι εύκολη στο καθάρισμα, ασφαλή και οικονομική, ακόμη και για καθημερινή χρήση.

 
Έτσι το τηγανητό κοτόπουλο, για παράδειγμα, τηγανίζεται εξωτερικά και σχηματίζει την τραγανή κρούστα που λατρεύουμε, αλλά εσωτερικά ψήνεται στον ατμό, από την υγρασία που διαθέτει.
 

Ποιο είναι το βασικό της πλεονέκτημα;

 

Για αρχή πρόκειται για μια συσκευή που λειτουργεί σαν τηγάνι, φούρνος και ατμομάγειρας ταυτόχρονα. Το βασικό πλεονέκτημα της φριτέζας αέρος είναι ότι σου επιτρέπει να διατηρήσεις αναλλοίωτη τη γεύση και την υφή των φαγητών, αλλάζοντας απλά τον τρόπο που μαγειρεύεις τα αγαπημένα σου γεύματα.
 
Μπορεί να κάνει το φαγητό μας πολύ πιο υγιεινό από το τηγάνισμα σε τηγάνι: η θερμοκρασία ρυθμίζεται πολύ εύκολα και διατηρείται υψηλή ώστε να μην εισέρχεται το λάδι στο εσωτερικό του τρόφιμου. 
 
 
Το κύριο πλεονέκτημα που προσφέρουν οι φριτέζες αέρος είναι η ικανότητα να τηγανίζετε τέλεια με ελάχιστο λάδι. Πολλοί από εμάς λατρεύουμε τα τηγανητά φαγητά και το τηγάνισμα σε υψηλή θερμοκρασία είναι ο ιδανικός τρόπος παρασκευής τους.
 
Εκτός από το υγιεινό μαγείρεμα, η φριτέζα αέρος είναι πολύ πιο οικονομική σε σχέση με την κανονική. Αυτό σημαίνει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη οικονομία.
Επίσης, χάρη στην πρωτοποριακή κατασκευή της, μπορείς επιτέλους να αποχαιρετήσεις τις έντονες μυρωδιές από το τηγάνισμα, που μέχρι τώρα δεν έφευγαν ποτέ από την κουζίνα σου.
 
 

Δηλαδή πως λειτουργεί;

 

Αντί να τηγανίζεις ανθυγιεινά, βυθίζοντας τις πατάτες στο λάδι, ο θερμός αέρας κάνει όλη τη δουλειά για εσένα, χαρίζοντάς σου ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η  φριτέζα αέρος έχει έναν πρωτοποριακό τρόπο μαγειρέματος.
 
Η λειτουργία τους είναι εξαιρετικά απλή: Βάζει το φαγητό σου στο καλάθι και προσθέτεις (ή ψεκάζεις) με ελάχιστο λάδι. Ο μηχανισμός της φριτέζας υπολογίζει πόσος ακριβώς αέρας χρειάζεται προκειμένου να ψηθεί το περιεχόμενό της και να γίνει τραγανό απέξω και τρυφερό στο εσωτερικό του. 
Με την ταχεία ανακύκλωση θερμού αέρα εντός της φριτέζας, ο αέρας μεταφέρεται σε όλες τις κατευθύνσεις μαγειρεύοντας ομοιόμορφα τα τρόφιμά σας. Τα πιάτα σας γίνονται ακαταμάχητα, αφού αποκτούν τραγανή υφή εξωτερικά και σφραγίζουν την υγρασία εσωτερικά για ζουμερό και αφράτο αποτέλεσμα από μέσα.
 

Τι μπορούμε να φτιάξουμε με τη φριτέζα αέρος;

 

Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα, που θα γίνει από τις πιό χρήσιμες συσκευές στη κουζίνα σας. Κάποια φαγητά από αυτά που μπορούμε να φτιάξουμε με τη φριτέζα αέρος είναι: 
 
Πατάτες 
Κρέας
Ψάρια και πουλερικά 
Θαλασσινά 
 
Οι φριτέζες αέρα ήρθαν για να μείνουν!  

 

ΤΡΙΤΗ, 25. 10. 2022
Πόσο Ρεύμα Καταναλώνουν οι Ηλεκτρικές Συσκευές που έχουμε σπίτι μας; περισσότερα  
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17. 10. 2022
Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω; περισσότερα  
ΠΕΜΠΤΗ, 13. 10. 2022
Γιατί να επιλέξουμε μια Ηλεκτρική Κουβέρτα για αυτόν το χειμώνα; περισσότερα  
Κυκλωνική Σκούπα: Τι είναι και Πως Λειτουργεί περισσότερα  
ΠΕΜΠΤΗ, 29. 09. 2022
Πως λειτουργεί ο Ατμοκαθαριστής και ποια η χρήση του; περισσότερα  
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12. 09. 2022
Ποιος είναι ο καλύτερος Αποχυμωτής για τις ανάγκες μου; περισσότερα  
5% ΕΚΠΤΩΣΗ στην 1η σου Παραγγελία!

Κάνε Εγγραφή στο Νewsletter και
Κέρδισε!
newsletter
newsletter
Snatch loves Social MediaSocial Media
TwitterRSS
Snatch Blogblog
25 ΟΚΤ
Πόσο Ρεύμα Καταναλώνουν οι Ηλεκτρικές Συσκευές που έχουμε σπίτι μας; περισσότερα  
17 ΟΚΤ
Τι Κάμερα Ασφαλείας να πάρω; περισσότερα  
13 ΟΚΤ
Γιατί να επιλέξουμε μια Ηλεκτρική Κουβέρτα για αυτόν το χειμώνα; περισσότερα  
13 ΟΚΤ
Κυκλωνική Σκούπα: Τι είναι και Πως Λειτουργεί περισσότερα  
29 ΣΕΠ
Πως λειτουργεί ο Ατμοκαθαριστής και ποια η χρήση του; περισσότερα  
Δείτε όλα τα Νέα
credentials
 
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΓΓΥΗΣΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SNATCH.GR
ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΩΡΙΣ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
credentials
footer
Snatch.gr

Το Snatch.gr είναι ένα multistore ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες χρήσιμα είδη όπως ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές, gadgets, είδη camping, παιδικά παιχνίδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σε μοναδικά χαμηλές τιμές!

Snatch.gr Site
Προσφορές της Ημέρας
Blog
Βοήθεια
Επικοινωνία
Τί είναι το Snatch;
Εταιρεία
Ποιοί Είμαστε
Τρόποι Πληρωμής
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης & Συναλλαγών
Γενικά
Αποστολή Προϊόντων
Εξέλιξη Παραγγελίας
Συχνές Ερωτήσεις FAQ
Καριέρα
Συνεργάτες (Affiliates)
Επιστροφή Προιόντων
Προσωπικά Δεδομένα
Cookies
Blog
Blog
Διαγωνισμοί
Sitemap
RSS
footer
Alpha Bank greca


© 2024 Copyright. snatch.gr All rights reserved. designed by Digilex | powered by eShopkey